Головна Новини Суспільство події ТОП подій вівторка: єврокомісар в Україні та ізоляція для прибулих з Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій вівторка: єврокомісар в Україні та ізоляція для прибулих з Китаю

Президент Володимир Зеленський зустрінеться з комісаром Євросоюзу з питань європейської політики сусідства і розширення Олівером Варгеї, а в Китай відправиться спецрейс для евакуації наших громадян з провінції Хубей

11 лютого 2020, 07:15 comments1165
Поділіться публікацією:
ТОП подій вівторка: єврокомісар в Україні та ізоляція для прибулих з Китаю

Візит єврокомісара. Сьогодні до Києва прилетить комісар Євросоюзу з питань європейської політики сусідства і розширення Олівер Варгеї. Єврокомісар зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та членами уряду. Відомо, що політики обговорять стан реформ, а також те, як в Україні виконують Угоди про асоціацію після проведення Ради асоціації "Україна-ЄС".

На карантин. Сьогодні з китайської провінції Хубей, де вирує коронавірус, повинні евакуювати близько 150 наших співгромадян. У Китай відправили чартер, екіпаж якого буде в спецодязі. По прильоту на батьківщину всіх евакуйованих українців відправлять в ізоляцію на карантин – у санаторій Київської області, де будуть спостерігати за прибулими мінімум два тижні.

Свята. 11 лютого у всьому світі відзначають Міжнародний день жінок і дівчаток в науці, а також Всесвітній день хворого. Православні сьогодні вшановують святих Лаврентія та Ігнатія Богоносця. А іменинники цього дня — Дмитро, Іван, Костянтин, Леонтій, Роман, Федір і Яків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!