Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: посилення підтримки США і сесія про Україну в Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: посилення підтримки США і сесія про Україну в Німеччині

Сьогодні в Київ приїдуть сенатори США, а президент Володимир Зеленський виступить у Німеччині

14 лютого 2020, 08:10 comments2966
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: посилення підтримки США і сесія про Україну в Німеччині

Делегація. Сьогодні в Київ приїдуть сенатори США Кріс Мерфі, Рон Джонсон і Джон Баррассо – члени підкомітету Сенату з міжнародних відносин в Європі та регіональної безпеки. Як повідомляється на офіційному сайті сенатора Мерфі, делегати зустрінуться з президентом Володимиром Зеленським, підкреслюючи, що відносини США і України зараз важливі, як ніколи. Двопартійна делегація прибуде в Україну, щоб "посилити підтримку" і зміцнити відносини з українським лідером.

Виступ Зеленського. Після зустрічі з американцями Володимир Зеленський полетить до Німеччини, де планує відвідати 56-ту Мюнхенську конференцію з питань безпеки. Відзначається, що глава України буде виступати під час окремої сесії, яка присвячена нашій державі. Крім того, планується кілька двосторонніх зустрічей з керівниками інших країн.

Свята. Сьогоднішній день – один з найромантичніших, адже закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Крім того, 14 лютого відзначають Міжнародний день дарування книг і День комп'ютерника. А православні християни сьогодні вшановують святого Трифона. З іменинами не забудьте привітати Василя, Гавриїла, Давида, Миколу, Петра та Тимофія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!