Головна Новини Суспільство події США продовжили ліцензію Huawei і евакуація українців з Китаю: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

США продовжили ліцензію Huawei і евакуація українців з Китаю: дайджест нічних новин

Для корпорації Huawei продовжили термін тимчасової ліцензії, компанія зможе постачати свою продукцію до 1 квітня, крім того, стала відома дата, коли Україна направить літак за своїми громадянами, які не можуть покинути Китай через коронавірус

14 лютого 2020, 07:00 comments1950
Поділіться публікацією:
США продовжили ліцензію Huawei і евакуація українців з Китаю: дайджест нічних новин

 Штати продовжили тимчасову ліцензію для Huawei

США до 1 квітня відклали введення обмежень відносно корпорації Huawei. Таким чином національні компанії зможуть до 1 квітня постачати продукцію компанії, яка не зачіпає національну безпеку США. Термін дії колишньої тимчасової ліцензії, наданої Huawei американською владою, закінчувався 16 лютого.

У Китаї продовжують вмирати від коронавіруса

Число жертв коронавіруса COVID-2019 в китайській провінції Хубей зросла на 116 осіб. На сьогоднішній день кількість померлих від захворювання склала 1483 осіб. За минулу добу вірусом заразилися 4,8 тисячі осіб, загальна кількість заражених становить майже 52 тисяч осіб. З лікарень було виписано 690 пацієнтів.

Україна направить літак для евакуації своїх громадян з Китаю

Наступний літак, який повинен привезти на батьківщину українців з Уханя, здійснить свій рейс в Китай 18 лютого.

Китайські медики оглянуть всіх українців, які перебувають зараз в Ухані, а на літак пустять тільки здорових. На борту будуть українські лікарі, які прилетять з Києва. Вони також оглянуть пасажирів. По прильоту в Україну всіх пасажирів відразу посадять в автобус і відвезуть в місце, де вони будуть перебувати не менше 14 днів на карантині.

Трамп позбувся частини повноважень

Сенат США проголосував за позбавлення президента права самовільно приймати рішення про військові дії проти Ірану. Резолюція, подана сенатором-демократом Тімом Кэйном, отримала 55 голосів, проти було 45 сенаторів. Обмеження повноважень Білого дому в питанні військових дій підтримали вісім республіканців і все 47 демократів Сенату.

В Британії будуть позбавляти нерухомості, якщо вона куплена нечесним шляхом

У Британії набув чинності закон про конфіскацію нерухомості, яка куплена за сумнівні гроші. Закон, який спрощує процедуру залучення до відповідальності діючих і екс-чиновників, зокрема з України та Росії, за придбання елітної нерухомості за "брудні" гроші. Також предметом розслідування також може стати також навчання дітей або лікування на території Великобританії

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!