Головна Новини Суспільство події Вівторок в Україні: спецрейс з Уханя і Донбас "на замку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вівторок в Україні: спецрейс з Уханя і Донбас "на замку"

Сьогодні Україна евакуює 74 людини з Уханя, де зафіксовано спалах коронавірусу, а нардепи вирішать, чи пускати підрозділи збройних сил інших держав на нашу територію

18 лютого 2020, 08:00 comments2539
Поділіться публікацією:
Вівторок в Україні: спецрейс з Уханя і Донбас "на замку"

Літак з Китаю. Сьогодні Україна евакуює 74 людини з Уханя, де зафіксовано спалах смертельно небезпечного коронавірусу. Спецрейсом до Києва прилетить 49 українських громадян і до 25 іноземців, якими МЗС займається по дипломатичних каналах. В літаку з громадянами будуть знаходитися співробітники Міністерства охорони здоров'я України, а по прибутті всі пасажири спецрейсу будуть перебувати 14 днів в ізоляції.

Сесія. 18 лютого відбудеться засідання Верховної Ради, на якому обранці народу розглянуть внесення змін у законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення у другому читанні. Крім того, депутати вирішать, чи пускати підрозділи збройних сил інших держав на територію України у 2020 році, щоб ті могли брати участь у багатонаціональних навчаннях.

"На замок". Сьогодні на день закриють контрольний пункт в'їзду-виїзду "Маріїнка". У штабі ООС кажуть, що незручності, пов'язані з ремонтними роботами. Потрапити на тимчасово непідконтрольні Україні території можна через інші КПВВ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!