Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: спецрейс з Уханя і платформа для примирення Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: спецрейс з Уханя і платформа для примирення Донбасу

В Україні готують кілька об'єктів для прийому прибулих з Уханя на двотижневу обсервацію і запустять "Національну платформу примирення і єдності"

19 лютого 2020, 08:00 comments1798
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: спецрейс з Уханя і платформа для примирення Донбасу

Евакуація. Сьогодні в Україну прибуде спецрейс з українцями та громадянами інших держав, яких евакуюють з епіцентру розповсюдження коронавірусу – китайського міста Ухань. За словами президента Володимира Зеленського, до літака в Ухані наші громадяни прибудуть у супроводі українського консула та китайських спеців. А в Україні їх чекає ізоляція: вже готові кілька об'єктів у різних регіонах країни для прийому людей на двотижневу обсервацію. Чиновники обіцяють, що будуть дотримані максимальні заходи безпеки. Так, на борт літака зможуть потрапити тільки люди без симптомів і за попередньою згодою на проходження 14-денного карантину. Крім того, весь екіпаж і медики, які будуть супроводжувати спецрейс, також будуть перебувати в ізоляції по поверненню додому.

Платформа примирення. Сьогодні в Україні запустять обіцяну три місяці тому "Національну платформу примирення і єдності". За словами радника секретаря Ради нацбезпеки і оборони з реінтеграції та відновленню Донбасу Сергія Сивохо, вони проробили величезну роботу. І в рамках платформи влада допоможе людям по обидві сторони лінії зіткнення "слухати і чути".

Рада. На сьогоднішній сесії нардепи розглянуть законопроект про внесення змін у деякі законодавчі акти щодо окремих питань функціонування банківської системи, а також проголосують за проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адмінвідповідальності за незаконну торгівлю пальним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!