Головна Новини Суспільство події Соратник побіжного екс-регіонала Кузьменков: що відомо про кандидата на посаду голови Держагентства водних ресурсів
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратник побіжного екс-регіонала Кузьменков: що відомо про кандидата на посаду голови Держагентства водних ресурсів

Олексій Кузьменков після декількох років роботи з побіжним екс-міністром Миколою Присяжнюком та участі в сумнівному політичному проекті, намагається виграти конкурс на посаду глави Держагентства водних ресурсів України

19 лютого 2020, 16:25 comments3823
Поділіться публікацією:
Соратник побіжного екс-регіонала Кузьменков: що відомо про кандидата на посаду голови Держагентства водних ресурсів

На посаду голови Державного агентства водних ресурсів України претендує Олексій Кузьменков — соратник екс-міністра аграрної політики і продовольства часів "регіонала" Миколи Присяжнюка. Про це свідчать дані про конкурс, опубліковані Нацагентством з питань держслужби.

Варто нагадати, що на сьогоднішній день Присяжнюк значиться в базі даних МВС, як особа, що переховується від органів влади. Його підозрюють у привласненні та розтраті майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем. Крім того, екс-міністру закидають незаконну приватизацію приміщення по вулиці Хрещатик у Києві. У той час, коли Присяжнюк очолював міністерство (з 2010 по 2014 роки), Олексій Кузьменков був заступником директора департаменту економічного розвитку аграрного ринку Мінагрополітики.

Після спільної роботи в уряді, обидва спробували щастя у політичному проекті. У 2014 році Кузьменков балотувався до Верховної Ради 8-го скликання від партії "Всеукраїнське аграрне об'єднання "ЗАСТУП". В експертних колах цю політсилу називали черговим технічним проектом, спрямованим на захист інтересів не аграріїв, а осіб, які фінансують партію. Серед покровителів проекту називалося ім'я Миколи Присяжнюка. Втім, "ЗАСТУП" в результаті до парламенту не потрапила, зайнявши лише 11 місце.

Засвітилася партія "ЗАСТУП" та на позачергових виборах у Раду, але не в якості учасника. Політична сила стала об'єктом журналістських розслідувань, в яких говорилося, що політична сила нібито "здавала в оренду" місця в окружних комісіях. Мовляв, партії-учасники виборів заводили в окризбиркомы "своїх" людей через квоти "ЗАСТУПА".

Олексій Кузьменков також відомий у певних колах тим, що тісно спілкується з Ігорем Посыпайком, про що свідчать розміщені в Мережі фотографії їх спільного відпочинку.

picture

Посипайко – відомий ведучий, автор та продюсер численних телепроектів на каналах 1 1, ICTV та Перший національний. Посипайко також фігурував у ЗМІ як організатор закритих скандальних секс-вечірок у Києві для VIP-персон.

Як стало відомо з перевірених джерел, Олексій Кузьменков на сьогоднішній день вже "затверджено" як переможець конкурсу на посаду голови Держагентства водних ресурсів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!