Головна Новини Суспільство події Головні фестивалі і концерти весни 2020 в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні фестивалі і концерти весни 2020 в Україні

Цієї весни в Україні пройде кілька масштабних музичних фестів на будь-який смак, вік, на різних локаціях і в різних містах

20 лютого 2020, 13:17 comments1859
Поділіться публікацією:
Головні фестивалі і концерти весни 2020 в Україні

29 лютого – 1 березня Бетховенфест у Дніпрі

У Дніпропетровській філармонії пройде масштабний Бетховенфест.

У рамках фестивалю глядачі почують не тільки віртуозне виконання всіх п'яти концертів для фортепіано майстром гри, українцем за походженням, який є затребуваним солістом в кращих концертних залах Європи, Азії та Америки – Олексієм Гринюком, а також першими в місті побачать відразу дві презентації.

Перша – це презентація нового концертного рояля (Steinway & Sons), друга – проект реконструкції філармонії.

https://philharmonic.com.ua/event/bethovenfest/

7 – 9 березняIX Всеукраїнський конкурс-фестиваль хорового співу та інструментальної музики "Галицькі Самоцвіти" у Львові

Конкурс-фестиваль відбуватиметься на трьох локаціях: у Львівської національної філармонії, Будинку органної та камерної музики і Міському ДК ім. Гната Хоткевича.

До участі в програмі запрошуються українські і міжнародні дитячі, юнацькі і дорослі творчі колективи, а також індивідуальні виконавці.

Мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, обмін знаннями, культурними та народними традиціями. Організатори фестивалю роблять особливий акцент на молодь і на залучення юнаків і дівчат до співпраці з усієї України.

https://artantre.eu/ru/ix_vseukrainsky_galycki_samocvity_/

21 — 22 березняХІХ Міжнародний Джазовий фестиваль "Єдність" у Києві

Традиційний джазфест пройде на сцені Національного театру оперети.

Міжнародний джазовий фестиваль "Єдність" заснований в 2002 році.

"Єдність" – фестиваль різних джазових напрямів, і кожен рік в ньому обов'язково беруть участь дитячі колективи.

Фестиваль – різноплановий. Тут можна почути мейнстім, нью-ейдж, латино, боса-нову, етно-джаз, фрі-джаз, смузі-джаз i ще багато різних стилів, об'єднаних єдиним прапором: "Джаз".

Програма фестивалю уточнюється.

https://www.ednist-jazz.com/

24 березня IX церемонія національної музичної премії YUNA 2020 Київ

У київському палаці "Україна" відбудеться дев'ята церемонія Національної музичної премії YUNA 2020.

YUNA традиційно збере тих, хто є кращими на сьогоднішній день на українській сцені. Будуть нагороджені "Кращий виконавець", "Найкраща виконавиця", "Пісня року", "Альбом року", "Відкриття року" та ін.

YUNA 2020 – це також ефектне шоу пісенних номерів, які артисти завжди готують спеціально для церемонії. Майже півтора десятка артистів заспівають свої хіти або попурі. Деякі з них з'являться на сцені у складі унікальних дуетів, створених теж ексклюзивно для цього свята. 

https://www.facebook.com/events/464057624211214/

28 березня по 10 квітня Kharkiv Music Fest – 2020 Харків

У цьому році фестиваль присвячений 250-річчю з дня народження Людвіга ван Бетховена.

У програмі фестивалю окрім композицій Л. ван Бетховена, гості фестивалю зможуть почути композиції Вівальді, Гайдна, Сен-Санса, Станковича, Шуберта у виконанні представників світової еліти класичної сцени.

Щороку на фестивалі виступають зірки світової класичної музики. В цьому році завдяки зусиллям організаторів Україні вперше виступить Пол Льюїс – англійський піаніст, володар премій Grammy, в якості соліста виступить німецький скрипаль Тобіас Фельдманн, лауреат престижного Конкурсу Королеви Єлизавети в Брюсселі, разом з New Era Orchestra" (Київ) виступить Едгар Моро – французький віолончеліст та ін.

Окрім музичної програми, фестиваль включає в себе безліч культурних, соціальних, освітніх проектів, наприклад, ArtPiano, Класика для молоді, конкурс молодих композиторів, дитячий симфонічний оркестр. А в цьому році харків'яни і гості міста зможуть відвідати альтернативну музичну програму, яка буде пов'язана з джазовим напрямком, міксом техно академічної та авангардної музики, танго.

http://kharkivmusicfest.com/



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!