Головна Новини Суспільство події Медреформа під наглядом Зеленського та "рапорт" Гончарука
commentss НОВИНИ Всі новини

Медреформа під наглядом Зеленського та "рапорт" Гончарука

Сьогодні нарешті відбудеться звіт Кабміну у Верховній Раді, а президент України Володимир Зеленський проведе нараду, на якій будуть аналізувати питання медичної реформи

21 лютого 2020, 08:05 comments3270
Поділіться публікацією:
Медреформа під наглядом Зеленського та "рапорт" Гончарука

Медреформа. Президент України Володимир Зеленський проведе нараду, учасники якої — провідні експерти країни — будуть аналізувати питання медичної реформи. Як кажуть в комітеті Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування, гарант хоче перевірити всі нюанси нововведень, щоб не завдати шкоди країні. Якщо на нараді знайдуть ті чи інші прорахунки, їх виправлять до старту реформи — 1 квітня.
Звіт Гончарука. Сьогодні нарешті відбудеться звіт Кабміну у Верховній Раді, який прем'єр Олексій Гончарук повинен був представити ще 14 лютого. Чиновник заявив, що підсумує трохи більше п'яти місяців спільної роботи, а відповідний звіт він вже надав парламенту з дотриманням всіх вимог закону.
Акції протесту. Українців, які зараз перебувають у Франції, закликають дотримуватися заходів обережності. Як відомо, в Парижі та інших великих містах країни очікуються акції протесту, пов'язані з пенсійною реформою. Через масові страйки французів можливі збої в роботі громадського транспорту і вуличні заворушення. Крім того, не виключено, що не буде працювати головна визначна пам'ятка країни — Ейфелева вежа, співробітники якої раніше неодноразово підтримували мітинги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!