Головна Новини Суспільство події Алкогольний хайп: спікер МВС поділився враженнями від протестів в Нових Санжарах
commentss НОВИНИ Всі новини

Алкогольний хайп: спікер МВС поділився враженнями від протестів в Нових Санжарах

Прес-секретар МВС Артем Шевченко зазначив, що жителі Нових Санжар стали антигероями світових ЗМІ

21 лютого 2020, 13:46 comments2168
Поділіться публікацією:
Алкогольний хайп: спікер МВС поділився враженнями від протестів в Нових Санжарах

Прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко поділився враженням від акції протесту жителів Нових Санжар проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян, яка переросла в жорсткі сутички з поліцією.

"Стійкий перегар від підігрітих алкоголем великої кількості новосанжарівців. Головно чоловіків різного віку... Вдень було розпорядження закрити всі наливайки, але зелений змій, мов той вірус, знайде, зараза, звідки вилізти", — написав Шевченко у своєму Facebook.

За словами речника МВС, алогічний страх і паніка опанували переважно жінками. Він іронічно припустив, що у місцевих жителів "ніби вилізли з підсвідомості потойбічні химери ще гоголівського Вія та іншої нечисті помножені на заморський характер невідомої загрози".

Шевченко також зазначив тотальну недовіру місцевих жителів до влади і водночас віра в чутки, домисли. Також зіграла роль і відсутність мінімальної медичної освіченості та культури профілактики.

Крім того, на думку спікера МВС, жителям Нових Санжар сподобалася хоч якась увага ЗМІ, в тому числі і світових.

"Відсутність у місцевих мешканців до вчорашнього дня інформаційних приводів як для такого масового інформаційного паломництва всіх ЗМІ включно зі світовими. Народ просто хайпував від самого факту того, що раптом опинився у центрі такої уваги", — зазначив Шевченко.


Нагадаємо, після прильоту з Уханя евакуйованих співгромадян вирішили помістити на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області, де протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки. Однак ця новина обернулася справжнім бунтом і сутичками з поліцією. В результаті, евакуйованих з Китаю українців все ж вдалося помістити на карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!