Головна Новини Суспільство події «Будівельний інспектор» Євдокименко тероризує бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

«Будівельний інспектор» Євдокименко тероризує бізнес

Інспектор Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю КМДА Андрій Євдокименко став героєм журналістського розслідування

22 лютого 2020, 23:20 comments4078
Поділіться публікацією:
«Будівельний інспектор» Євдокименко тероризує бізнес

Навколо Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю КМДА розгорається новий скандал. Як передає ряд ЗМІ, один із співробітників цієї установи — Андрій Євдокименко був помічений в спробах тиску на підприємців в Києві.

Ще в 2017 році Євдокименко "переплутав" об'єкт для перевірки і прийшов на майданчик, де будівництва взагалі не було. "Історія отримала широкий громадський резонанс. Здавалося б, з урахуванням репутації ДАБК, вже ніщо не могло здивувати громадськість, але Євдокименку ... це вдалося. Такого свавілля у виконанні чиновників КМДА ще не бачили. Потерпілий бізнесмен написав про те, що трапилося, тодішньому прем'єр-міністру Володимиру Гройсману ", — пишуть журналісти.

Втім, тоді Євдокименко зберіг свою посаду і зараз продовжує "тиснути" на столичних забудовників завдяки заступництву в.о. директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю КМДА Оксани Попович. Євдокименко, нібито, не соромлячись, відкрито хвалиться інтимною близькістю з нею.

01clYQQXxga4APqNbSpPTgBGa.jpeg

(Фото — Оксана Попович)

"Всіма своїми успіхами він зобов'язаний їй. Євдокименко зі своїми нескінченними наїздами на забудовників може "зачищати" ринок від конкурентів і тримати їх в узді, щоб знали: перестануть слухатися — позбудуться бізнесу. Натомість, Оксана прикриває свого улюбленця від силовиків і небажаної уваги ЗМІ" , — пише видання ВестіУА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!