Головна Новини Суспільство події В Україну прийшла Масляна, а в Індію "мчить" Трамп на "боллівудській" колісниці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прийшла Масляна, а в Індію "мчить" Трамп на "боллівудській" колісниці

ТОП подій 24 лютого - міністр закордонних справ України Вадим Пристайко візьме участь у Раді ООН з прав людини, а президент США Дональд Трамп приїде в Індію, з нагоди чого розмістив забавний ролик в Twitter

24 лютого 2020, 07:50 comments3203
Поділіться публікацією:
В Україну прийшла Масляна, а в Індію "мчить" Трамп на "боллівудській" колісниці

"В'язні" Кремля. Сьогодні міністр закордонних справ України Вадим Пристайко проведе в Женеві, де візьме участь в 43-й сесії Ради ООН з прав людини. Планується, що глава МЗС виступить на засіданні, зустрінеться з Верховним комісаром ООН з прав людини Мішель Бачелет, а також візьме участь у переговорах з главами делегацій інших країн. Крім Пристайко, в Раді ООН будуть виступати екс-в'язні Кремля Володимир Балух і Едем Бекіров.

Герой "Болівуду" Трамп. Сьогодні вперше в якості президента США до Індії з дводенним візитом прибуде Дональд Трамп, який планує побувати в Нью-Делі і Ахмадабаді. Втім, звичайна робоча поїздка вже викликала резонанс в Мережі. Справа в тому, що Трамп ретвітнув гумористичне відео, в якому він виступає в якості головного героя "боллівудського" фільму, і розмістив його на своїй сторінці в Twitter. У ролику, за сюжетом кіно "Бахубалі", Трамп б'ється з ворогами, їде на колісниці з дружиною Меланією і несе на руках доньку Іванку з чоловіком.

Проводжаємо зиму. Сьогодні в Україні стартує Масляна — народне свято тривалістю в тиждень, що символізує проводи зими і зустріч весни. Головна традиція улюбленого багатьма свята — випікання млинців, які нагадують сонце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!