Головна Новини Суспільство події Коронавірус «розповзається» по світу, країни закривають кордони і стрілянина в Х'юстоні: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус «розповзається» по світу, країни закривають кордони і стрілянина в Х'юстоні: дайджест нічних новин

Коронавірус у світі змушує влади країн закривати кордони, оголошувати карантин, а в Х'юстоні невідомий відкрив вогонь по покупцям

24 лютого 2020, 07:00 comments5435
Поділіться публікацією:
Коронавірус «розповзається» по світу, країни закривають кордони і стрілянина в Х'юстоні: дайджест нічних новин

У Китаї зростає кількість заразивших коронавірусом

Число смертельних випадків в результаті викликаного коронавірусом нового типу захворювання в Китаї збільшилося до 2592. За добу було зареєстровано 150 смертей, 1846 осіб покинули медустанови.

Загальне число заражених коронавірусом нового типу в Китаї склало 77150 людина. Успішно курс лікування пройшли 24734 людини.

Південна Корея оголосила найвищий рівень загрози через коронавірус

Уряд Південної Кореї оголосив найвищий "червоний" рівень загрози на тлі поширення коронавіруса Covid-19. На даний момент в країні зафіксовано 602 випадки зараження новим вірусом, загинули шість осіб.

Щоб стримати поширення інфекції, влада Південної Кореї прийняли рішення продовжити шкільні канікули, які повинні були закінчитися 2 березня.

Австрія відновила залізничне сполучення з Італією

Влада федеральних залізниць Австрії повідомила про відновлення залізничного сполучення з Італією, у відповідності з розкладом. Рішення було прийнято після того, як в зупиненому вчора, на прикордонному пункті пропуску на перевалі Бреннер поїзді, тест на коронавірус у двох пасажирів з симптомами, схожими з захворюванням, дав негативний результат.

МВФ закликав готуватися до серйозних наслідків через вірус COVID-2019.

Глава Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва, виступаючи перед учасниками зустрічі міністрів фінансів і глав центробанків G20, закликала готуватися до серйозних наслідків для світової економіки, викликаним небезпечним коронавірусом COVID-2019.

У Х'юстоні невідомий відкрив вогонь по покупцям

У США на речовому ринку в Х'юстоні, штат Техас, невідомий чоловік раптово відкрив стрілянину по покупцям, і в результаті семеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Всі постраждалі під час стрілянини були доставлені в лікарні, особливо серйозних поранень ніхто не отримав. На місці стрільби був затриманий чоловік, особа якого поки не розкривається.

У Києві вночі у відділенні банку прогримів вибух

У Києві на проспекті Маяковського, 26 близько двох годин ночі підірвали відділення "Таскомбанку". Будівля отримала досить серйозні пошкодження. В результаті вибуху ніхто не постраждав, помітили пошкодження через кілька годин.

Метою зловмисників, швидше за все був банкомат, однак сейф залишився цілим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!