Головна Новини Суспільство події Чому «Пошторг» дарують гроші?
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому «Пошторг» дарують гроші?

Хто з нас не мріяв отримати великий грошовий подарунок? Іноді на пошту українцям приходять листи з пропозицією взяти участь в акції. Натомість обіцяють можливість виграти велику суму грошей. Перше, що спадає на думку: а чи не шахрайство це? Щоб розібратися в суті таких пропозицій, ми запитали у компанії «Пошторг», навіщо вони влаштовують свої акції

26 лютого 2020, 10:00 comments4141
Поділіться публікацією:








Чому «Пошторг» дарують гроші?

Як відомо, велика кількість людей в Україні відчувають гостру нестачу коштів. Деякі навіть влаштовуються на кілька робіт, щоб прогодувати себе й рідних. Намагаючись ощасливити хоча б кількох людей раптовим виграшем, тому компанія "Пошторг" впровадила  щоквартальні маркетингові акції.

Призовий фонд у компанії великий, суми виграшів можуть досягати декількох сотень тисяч гривень. Саме це й насторожує тих, хто ще не випробував фортуну. Деяких бентежить, що для участі в розіграші потрібно скористатися послугами "Пошторгу" – стати їхнім клієнтом, оформивши замовлення. Це – цілком нормальна умова акції. Ознакою афери в такому випадку була б вимога заплатити саме за право брати участь в акції.

Розіграші виконують і стандартну роль – допомагають компанії збільшувати базу клієнтів. Товари, які "Пошторг" пропонує купити, зроблені в Україні й відомі своєю високою якістю. Мова не йде про продукцію західних марок, яка стоїть на полицях у будь-якому супермаркеті. Унікальний асортимент – також одна з гордостей "Пошторгу", якою він хоче ділитися з оточенням.

Представники компанії зізналися, що гроші як подарунок – прекрасна можливість сказати людям "спасибі" за відданість і за зроблені замовлення. На жаль, нагородити всіх не вийде: переможець може бути тільки один. Через цей факт на "Пошторг" обрушується багато негативу й наклепу. Незважаючи ні на що, гроші продовжують надходити на рахунки щасливчиків.

Компанія "Пошторг" спеціалізується на доставці товарів поштою в будь-який населений пункт України. Вибрати засоби можна на сайті компанії або в каталогах, які "Пошторг" розсилає українцям поштою. Косметика для догляду, лікувально-профілактичні засоби, побутова хімія – усе необхідне є в "Пошторгу".

Не бійтеся, коли в акції обіцяють великі суми грошей. Звертайте увагу на інші фактори: наскільки професійний у компанії сайт, чи є у неї гаряча лінія, чи не боїться вона показувати попередніх везунчиків. https://poshtorg.com.ua/ru/o-kompanii/

"Пошторг" із нетерпінням чекає на своїх майбутніх переможців, а ми бажаємо вам скоріше опинитися в їхньому числі! https://www.youtube.com/watch?v=KHP6mrYmS5c



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!