Прогноз погоди на березень: коли в Україну повернеться мороз

Синоптики прогнозують на найближчі дні сонце і 16 градусів тепла, але холод в Україну ще повернеться

Сьогодні в Україні справжня весна. Згідно інформації Українського гідрометцентру, практично у всіх регіонах повітря прогріється до 10-ти градусів тепла, проте подекуди можливі дощі (дивися ілюстрацію).

Так, на півдні та сході країни очікується сонячна погода. Прохолодніше буде у Києві та Луганську, де термометри показуватимуть +6... +8 градусів і +7... +9 відповідно. Тим часом максимум цього дня прогнозують в Криму: у Сімферополі повітря прогріється до +11 градусів. Сильний дощ сьогодні вдень очікується в Ужгороді, крім того, прогнозують опади у Києві, Житомирі, Івано-Франківську, Рівному, Луцьку, Чернівцях та Чернігові.

Вже завтра вдень в Україні буде сонячно, без опадів та воістину по-весняному. Стовпчики термометрів, в середньому, піднімуться до 14-ти тепла, а в середу – і зовсім до 16-ти. Такі показники протримаються весь тиждень, лише у п'ятницю температура знизиться на кілька градусів, і обіцяють дощ.

Втім, згідно з прогнозом метеорологів, холод в Україну ще повернеться. Так, у середині березня вночі можливі заморозки, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть нуль.