Головна Новини Суспільство події Світовий ажіотаж через коронавірус: дистанція в італійському консульстві і "Євро-2020" під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

Світовий ажіотаж через коронавірус: дистанція в італійському консульстві і "Євро-2020" під загрозою

Сьогодні відбудуться екстрені засідання через спалах коронавірусу: у Великобританії парламентаріїв скликав прем'єр-міністр Борис Джонсон, а долю "Євро-2020" вирішить виконавчий комітет УЄФА

2 березня 2020, 06:45 comments3090
Поділіться публікацією:
Світовий ажіотаж через коронавірус: дистанція в італійському консульстві і "Євро-2020" під загрозою

Відкриття консульства. Сьогодні відновить свою роботу Генеральне консульство України в Мілані, прийом громадян в якому зупинили через спалах коронавірусу в країні. COVID-19 діагностували майже  в тисячі осіб, з яких більше 20 померли. За інформацією МЗС, серед інфікованих є і 25-річна українка. Втім, евакуювати наших співгромадян з цієї країни доки не будуть, а співробітники Генерального консульства просять не створювати натовп, дотримуватися необхідної дистанції при спілкуванні, користуватися дезінфікуючими засобами для рук і медичними масками.

Екстрене засідання у Лондоні. Максимальні заходи безпеки через COVID-19 приймуть і у Великобританії, де прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон скликає екстрене засідання уряду. Депутати обговорять швидко зростаючу глобальну кризову ситуацію навколо коронавірусу.

Доля футбольних матчів. Ще одне екстрене засідання через спалах коронавірусу скликав виконавчий комітет УЄФА, адже якщо ситуація не покращиться, то "Євро-2020" можуть скасувати. Як відомо, футбольні матчі повинні пройти з 12 червня по 12 липня в 12 країнах Європи. Експерти сьогодні вирішать долю першості: якщо COVID-19 придбає масштаби пандемії, "Євро-2020" опиниться під загрозою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!