Головна Новини Суспільство події Допуск військових з-за кордону в Україну і Зеленський в Раді: яким буде цей вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Допуск військових з-за кордону в Україну і Зеленський в Раді: яким буде цей вівторок

Сьогодні відбудеться сесія ВРУ, на якій нардепи продовжать розглядати законопроект про відкриття ринку землі, а президент України Володимир Зеленський має намір бути присутнім на засіданні фракції "Слуга народу"

3 березня 2020, 06:30 comments1985
Поділіться публікацією:
Допуск військових з-за кордону в Україну і Зеленський в Раді: яким буде цей вівторок

Рада. Сьогодні відбудеться сесія ВРУ, на якій нардепи продовжать розглядати у другому читанні законопроект про відкриття ринку землі. Щоб включити до порядку денного і прийняття рішення Раді запропонували схвалити рішення президента України про те, щоб допустити підрозділи збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях.

Крім того, у другому читанні парламентарі розглянуть проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Засідання з президентом. Сьогодні о 9:00 відбудеться засідання фракції "Слуга народу", в якому може прийняти участь президент України Володимир Зеленський. Планується, що депутати та президент обговорять кадрові питання Кабінету міністрів, а також інші питання порядку денного позачергового засідання Ради.

Свята. 3 березня — Всесвітній день дикої природи, Всесвітній день письменника, а також Міжнародний день охорони здоров'я вуха та слуху. Іменинники цього дня – Архип, Богдан, Дмитро і Євген. Також не забудьте привітати Макара, Максима, Микиту, Федіра і Федота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!