Головна Новини Суспільство події "Судний день" для Гончарука і Ко: якою буде ця середа
commentss НОВИНИ Всі новини

"Судний день" для Гончарука і Ко: якою буде ця середа

Сьогодні, 4 березня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради на вимогу президента України Володимира Зеленського

4 березня 2020, 07:00 comments2340
Поділіться публікацією:
"Судний день" для Гончарука і Ко: якою буде ця середа

Доля міністрів. Сьогодні відбудеться позачергове засідання Верховної Ради на вимогу президента України Володимира Зеленського. Незважаючи на те, що анонсували його ще в п'ятницю, точні причини екстреного скликання нардепів все ще невідомі. Тоді ж, 28 лютого, почали поширюватися чутки і здогади, чому Зеленський вирішив провести позачергове засідання. Першою темою, яку розтиражували ЗМІ, стало можливе звільнення Олексія Гончарука та інших міністрів та інші кадрові ротації.

Візит Шампаня. В Україну 4 березня повинен прилетіти міністр закордонних справ Канади Жан-Філіп Шампань, який планує пробути в Києві до кінця тижня. На порядку денному – зустріч з топ-чиновниками країни, відносини між двома державами, війна на Донбасі, а також економічні та демократичні реформи в Україні.

Коронавірус. Представники Чехії, Польщі, Словаччини та Угорщини сьогодні влаштують екстрену зустріч, щоб обговорити заходи боротьби з можливою епідемією коронавірусу в цих країнах. У МЗС цих держав стурбовані смертельним коронавірусом, який вже активно поширюється по Європі. Вчора перший випадок інфікування китайської хворобу зафіксували у Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!