Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» вводить поліцейський супровід у потягах: на яких маршрутах він працюватиме
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» вводить поліцейський супровід у потягах: на яких маршрутах він працюватиме

Як повідомили в «Укрзалізниці», поки що у супроводі поліцейських курсуватимуть два пасажирських поїзди

4 березня 2020, 15:11 comments3138
Поділіться публікацією:
«Укрзалізниця» вводить поліцейський супровід у потягах: на яких маршрутах він працюватиме

Відсьогодні в Україні поліцейські будуть супроводжувати пасажирські поїзди далекого сполучення. Про нововведення повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

Так, компанія спільно з Національною поліцією України запустила пілотний проект, щоби покращити рівень безпеки під час поїздок. Поки що поліція курсуватиме на маршрутах пасажирських поїздів № 122/121 "Миколаїв — Київ — Рівне" та № 24/23 "Одеса — Москва". Адже саме на цих маршрутах фіксують найбільшу кількість правопорушень.

Зазначається, що за 21-27 лютого поліцейські склали 27 адміністративних постанов у потягах: 2 з них – через заборону куріння та вживання алкогольних напоїв, ще 25 – усні попередження. А 27 лютого у поїзді "Одеси — Москва" правоохоронцям вдалося попередити пограбування пасажира, зловмисник був затриманий.

Додамо, що задля покращення безпеки у поїздах "Укрзалізниця" та Нацполіція планують у подальшому підсилити поліцейськими конвоями ще й інші маршрути.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в "Укрзалізниці" розповіли, коли подорожчають квитки на потяги. У компанії нагадують, що останній раз тарифи на залізничні перевезення в нашій країні підвищували в 2018 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!