Зеленський "випустить" на волю "уханьців", а нардепи вирішать долю Рябошапки: яким буде цей четвер

Сьогодні в Нові Санжари, де закінчується карантин для наших "уханьців", прилетить президент Володимир Зеленський, а нардепи зберуться на ще одну позачергову сесію, де будуть голосувати за звільнення генпрокурора Руслана Рябошапки

На волю. Сьогодні, 5 березня, закінчується карантин для українських та іноземних "уханьців", евакуйованих з Китаю два тижні тому. У Нові Санжари Полтавської області, де зараз в обсервації перебуває майже 90 осіб, вирушить президент України Володимир Зеленський. Програму і час його візиту до ізольованих людей поки не розкривають.

Переговори лідерів Туреччини і РФ. У Москві відбудеться зустріч президентів Росії і Туреччини Володимира Путіна і Реджепа Тайіпа Ердогана. Останній прибуде в РФ в рамках робочого візиту у зв'язку із загостренням ситуації в Ідлібі. 1 березня армія Сирії збила безпілотник Туреччині, яка, у свою чергу, знищила два сирійських літака Су-24.

Продовжуються кадрові ротації. Після вчорашньої позачергової сесії Верховної Ради, ініційованої президентом, на сьогоднішній вечір намічена ще одна. Першим ділом, вранці обранці народу розглянуть зміни в Кримінальний кодекс України, а також у різні статті Конституції. Після, о 18:30, нардепи знову зберуться в сесійній залі: планується, що будуть голосувати за відставку генпрокурора Руслана Рябошапки, якому напередодні висловили недовіру.