Головна Новини Суспільство події Різкий стрибок долара і спікер у Швейцарії: яким буде цей вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Різкий стрибок долара і спікер у Швейцарії: яким буде цей вівторок

НБУ встановив офіційний курс гривні до долара, який подорожчав на 18 копійок. Спікер Ради Дмитро Разумков полетів у Швейцарію, а суд знову розгляне справу нардепа Софії Федини, яка загрожувала президенту Володимиру Зеленському

10 березня 2020, 07:30 comments2037
Поділіться публікацією:
Різкий стрибок долара і спікер у Швейцарії: яким буде цей вівторок

Спікер у Швейцарії. Дмитро Разумков сьогодні, 10 березня, перебуває у Швейцарії. Голова Верховної Ради України зустрінеться з президентом Швейцарії Симонеттою Зоммаругою, головою Нацради Федеральних зборів Швейцарської Конфедерації Ізабель Море, а також головою Ради кантонів Федеральних зборів Швейцарії Хансом Штеклі.

Стрибок долара. Сьогодні Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на такому рівні: 24,9215 гривень за 1 долар ( +0,1802 грн). Таким чином, у порівнянні з минулим тижнем, валюта подорожчала на 18 копійок. Офіційний курс опублікували на сайті регулятора.

Доля Федини. Сьогодні відбудеться судове засідання щодо народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини, яка разом з волонтером Марусею Звіробій загрожувала онлайн президентові України Володимиру Зеленському. Держобвинувачі будуть просити служителів Феміди обрати для депутата запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Нагадаємо, парламентарію загрожує до п'яти років в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!