Головна Новини Суспільство події Доля 200 в'язнів "Л/ДНР" і децентралізація Шмигаля: якою буде ця середа
commentss НОВИНИ Всі новини

Доля 200 в'язнів "Л/ДНР" і децентралізація Шмигаля: якою буде ця середа

Сьогодні в Мінську відбудеться зустріч Тристоронньої контактної групи, а оновлений Кабмін України розгляне питання бюджетної самостійності громад

11 березня 2020, 08:00 comments2157
Поділіться публікацією:
Доля 200 в'язнів "Л/ДНР" і децентралізація Шмигаля: якою буде ця середа

Обмін полоненими. Сьогодні в Мінську відбудеться зустріч Тристоронньої контактної групи щодо збройних дій на Донбасі. Напередодні президент України Володимир Зеленський заявив, що в рамках цього засідання сторони домовляться з Росією і окупантами про черговий обмін. Глава держави сподівається, що з в'язниць так званих ЛНР і ДНР на свободу вийде більше 200 людей. Крім того, Зеленський сподівається, що сьогодні в Мінську вдасться узгодити на кінець квітня зустріч у "нормандському форматі".


Децентралізація. Новий Кабінет міністрів України сьогодні розгляне питання бюджетної самостійності громад. За словами прем'єра Дениса Шмигаля, зараз уряд знаходиться на шляху реформи та бюджетної децентралізації. Сьогодні ж вони розглянуть питання про грошову самостійність для ще 67 громад, які незабаром зможуть перейти на прямі міжбюджетні відносини з Кабінетом міністрів.


Верховна Рада. У середу, 11 березня, у Верховній Раді весь день буде кипіти робота. Нардепи працюватимуть у фракціях, комітетах, тимчасових спеціальних і слідчих комісіях. Відбудуться засідання комітетів з питань правоохоронної діяльності, а також з питань аграрної та земельної політики. Обранці народу будуть говорити про проблеми інтеграції України з Європейським Союзом, а також відбудуться слухання про погашення заборгованості з виплати зарплат в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!