Головна Новини Суспільство події Скандал у літаку "МАУ": пасажир зняв відео про "носіїв коронавірусу" і бортпроводників з ліками
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал у літаку "МАУ": пасажир зняв відео про "носіїв коронавірусу" і бортпроводників з ліками

Президент компанії "МАУ" Євген Дихне має намір звернутися в суд і назвав поведінку блогера цілеспрямованим розпалюванням паніки

13 березня 2020, 15:20 comments11384
Поділіться публікацією:
Скандал у літаку "МАУ": пасажир зняв відео про "носіїв коронавірусу" і бортпроводників з ліками

Після вчорашнього повідомлення про те, що до Києва прибув літак з Мілана з ймовірними носіями коронавірусу, спалахнув скандал. Один з пасажирів — Антон Гура — вів пряму відеотрансляцію в соцмережі і розповідав, що симптоми захворювання були у великої кількості осіб, проте по прильоті їх не госпіталізували. За словами чоловіка, пасажири приймали жарознижувальні препарати, які нібито роздавали стюардеси, а в самому Борисполі не було температурного скринінгу. Втім, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко і компанія "МАУ", яка здійснювала рейс не просто спростували заяву Гури, але і мають намір звернутися в суд. Про це передає "ТСН".

За словами президента компанії "МАУ" Євгена Дихне, бортпровідники не давали жарознижувальне нікому з пасажирів, і не мають на це права. Більш того, в аеропорту Італії на реєстрації виявили 10 пасажирів з підозрілими ознаками захворювання, яких не допустили до польоту. І в Мілані, і в Києві близько 200 пасажирів рейсу пройшли температурний скринінг.
Дихне каже, що вони з юристами мають намір надати словам блогера правову оцінку. Його дії в "МАУ" розцінили як "цілеспрямоване розпалювання паніки і підрив довіри до інститутів влади, недовіру до лікарів, які повинні бути гідно оцінені правоохоронцями".

Що ж стосується трьох людей, у яких запідозрили коронавірус і госпіталізували, китайської лихоманки у них, у підсумку, не діагностували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!