Головна Новини Суспільство події Закриття авіасполучення з 17 березня: що робити українцям, які не встигнуть повернутися
commentss НОВИНИ Всі новини

Закриття авіасполучення з 17 березня: що робити українцям, які не встигнуть повернутися

Уряд повідомив, що робити українцям, які не встигнуть приїхати додому до 17 березня

14 березня 2020, 15:55 comments5986
Поділіться публікацією:
Закриття авіасполучення з 17 березня: що робити українцям, які не встигнуть повернутися

Україна задля протидії поширення коронавірусної інфекції ввела протиепідеміологічні заходи, зокрема вирішено припинити авіасполучення з 17 березня. Однак в уряді передбачають можливість повернутися після цього терміну. Про це йдеться на сайті Кабміну у повідомленні про міжнародне сполучення та роботу пунктів пропуску на кордоні.

Повідомляється, що через три доби припиняється регулярне міжнародне авіасполучення. А тим, хто не встигне протягом цього часу повернутися, у Кабміні рекомендують звернутися до найближчих консульств України у місцях перебування.

"Повернення додому буде можливим окремими нерегулярними рейсами", — йдеться у повідомленні уряду.

Додамо, що після прибуття в українців на кордоні перевірятимуть температуру. Якщо будуть помічені симптоми, то громадянам доведеться пройти обсервацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна закриває кордон для іноземних громадян, які не мають право на постійне або тимчасове проживання, з 16 березня. Заборона діятиме 2 тижні. Таке рішення прийняла Рада національної безпеки й оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!