Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як працюватимуть відділення РАЦС при карантині в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як працюватимуть відділення РАЦС при карантині в Україні

У Мінюстиції повідомили, що прийом громадян у відділах РАЦС обмежено на час карантину

14 березня 2020, 22:04 comments5552
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як працюватимуть відділення РАЦС при карантині в Україні

В Україні обмежили прийом громадян у відділах державної реєстрації актів цивільного стану до 3 квітня. Обмеження ввели через те, що уряд запровадив протиепідеміологічні заходи задля протидії коронавірусній пандемії в країні. Про це йдеться на сайті Міністерства юстиції України.

"Безпосередній прийом громадян здійснюватиметься виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при підзахороненні, а також державної реєстрації шлюбу (на підставі заяв, поданих до 13.03.2020)", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розірвання шлюбу за взаємною згодою подружжя, яке не має дітей, призначене на вказаний період, проводитиметься на загальних підставах.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, яким буде режим роботи банків при карантині. Так, у Нацбанку запевнили, що українські банки на час карантину будуть працювати у звичайному режимі. У Нацбанку заспокоїли українців, — проблем зі зняттям готівки в банкоматах не передбачається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!