Режим антивірусу: як працюватиме Dream Town під час карантину

12 березня набуло чинності розпорядження КМДА про додаткові заходи для боротьби з розповсюдженням вірусу COVID-19. Розповідаємо, як це вплине на роботу ТРЦ та що саме зроблено для безпеки відвідувачів

Наразі у Dream Town зачинено масові розважальні зони ТРЦ, зокрема — дитячі парки та розважальні майданчики.

Так, у 1 частині ТРЦ до 3 квітня зачинені:

● кінотеатр Оскар

● Дитяча кімната Джунглі

● Зоопарк "Екзоленд"

● 7D-кінотеатр

● Дзеркальний лабіринт

● Кімната страху

● Ковзанка

● Квест-кімнати Логікум

● Автодром

● Хеппі Кідс

● Лазертаг

Ресторани, фудкорти та магазини продовжують працювати без змін. Тут також запроваджені додаткові санітарні заходи (див.нижче).

У Dream Town 2 зачинені:

● студія Серебрянських

● Футбік

● дитячий центр Dream Land

● Сюрприз

● Лабораторія Чокнутого Професора

● Американська ігротека

● Цитрус прокат

● 9D кінотеатр

● Ivan Pro

Ресторани, фудкорти та магазини продовжують працювати без змін.

Одразу після запровадження часткового карантину, у ТРЦ провели низку додаткових санітарних заходів. Зокрема, у ТРЦ проводять регулярне прибирання дезінфікуючими засобами. Крім цього, в ніч з 12 на 13 березня було проведено повну дезінфекцію усіх приміщень ТРЦ спеціальними засобами. А біля входів розміщені дезінфектори для рук.

Dream Town також є одним з небагатьох столичних ТРЦ з повністю обладнаною санітарною кімнатою та кваліфікованим медичними працівником. Ще до розпорядження КМДА у Dream Town було розміщено постери про додаткову гігієну, а тепер за інформування відвідувачів відповідають спеціальні екрани та регулярні аудіоповідомлення.

Команда Dream Town закликає усіх не панікувати, регулярно мити руки та дотримуватись базових правил гігієни. А у разі поганого самопочуття — одразу звертатися до лікаря.

Усім міцного здоров’я та гарного дня!