Головна Новини Суспільство події Екстрена сесія Ради в масках і масова евакуація тисяч українців: яким буде вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстрена сесія Ради в масках і масова евакуація тисяч українців: яким буде вівторок

17 березня Україна за указом президента Володимира Зеленського закриває регулярне авіасполучення, а у Верховній Раді має відбутися позачергове засідання нардепів

17 березня 2020, 06:50 comments1793
Поділіться публікацією:
Екстрена сесія Ради в масках і масова евакуація тисяч українців: яким буде вівторок

Останні польоти в Україну. З сьогоднішнього дня Україна за указом президента Володимира Зеленського закриває регулярне авіасполучення. Додому в цей день повинні повернутися тисячі українців. Так, тільки авіакомпанія "МАУ" здійснить 17 березня 11 рейсів і евакуює наших співгромадян з Дубая, Каїра, Тель-Авіва, Єревана, Стамбула, Баку, Торонто, Нью-Йорка, Бангкока і Кишинева.
Закон і маски. Сьогодні у Верховній Раді має відбутися позачергове засідання нардепів, які екстрено зберуться о 8:00. Обранці народу будуть голосувати за законопроект, який спрямований на боротьбу з коронавірусом в Україні. Всіх в сесійній залі зобов'язали бути в захисних масках. Далі нардепи продовжать роботу в комітетському режимі.
Свята. 17 березня в Україні відзначають День мобілізаційного працівника, а в інших країнах — Всесвітній день соціальної роботи і День святого Патріка. Іменинники сьогодні — Олександр, Василь, В'ячеслав, Георгій, Герасим і Григорій. Також не забудьте привітати Данила, Павла, Уляну і Якова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!