Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі податкова міліція закрила підпільний цех з виробництва алкоголю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі податкова міліція закрила підпільний цех з виробництва алкоголю

Податкова міліція у Кривому Розі провела операцію "Акциз-2020"

16 березня 2020, 19:00 comments4407
Поділіться публікацією:
У Кривому Розі податкова міліція закрила підпільний цех з виробництва алкоголю

Податкова міліція в Кривому Розі встановила і припинила діяльність підпільного цеху по незаконному виробництву алкоголю. В рамках операції "Акциз-2020" співробітники обласного управління ГФС шукають місця незаконного виробництва алкоголю і його реалізації через інтернет.

"Ми 3-4 місяці займалися цією сіткою. Вийшли в Кривому Розі на приватне житлове будівництво, в якому здійснювалося виготовлення", – розповів в. о. начальника ГФС Дніпропетровській області, полковник податкової поліції Сергій Пеньков.

Учасники злочинного угруповання виготовляли і фасували підроблену продукцію в поліетиленові пляшки і використовували картонні упаковки з реквізитами марок відомих алкогольних брендів світу.

"Вилучено 1,200 т основи для виробництва спиртних напоїв, 270 упаковок готової продукції в обсязі 2,3 л, окрім цього вилучено 300 л бренді, 100 л віскі і 100 л рому", – уточнив старший уповноважений ОВД ОУ ГУ ГФС в Дніпропетровській області Василенка М. В.

Виготовлення продукції начебто відбувалося в гаражі Дениса Котяша. Слідство встановило ще чотирьох учасників угруповання.

"Всі люди, організатори цього угруповання вірніше, вже були засуджені за незаконне виготовлення алкогольних напоїв в 2016 році, але відбулися штрафом і заново здійснювали цю діяльність", – додав Пеньків.

Загальна вартість вилученої підакцизної продукції та готівки становить 973 тис. грн. Зразки вилучених алкогольних напоїв і спирту відправлені на експертизу, слідчі дії тривають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!