Головна Новини Суспільство події UMH Group припиняє випуск усіх друкованих видань, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

UMH Group припиняє випуск усіх друкованих видань, - джерело

Під крилом UMH Group випускаються 15 друкованих видань, багато з яких добре відомі українським читачам

17 березня 2020, 16:20 comments5266
Поділіться публікацією:
UMH Group припиняє випуск усіх друкованих видань, - джерело

Одна з найбільших медійних груп України — UMH Group (United Media Holding group), більш відома під назвою "Український медіа холдинг" з 18 березня закриває всі друковані видання. Про це порталу "Коментарі" стало відомо з власних джерел.

Таким чином під закриття потрапляють відразу 15 широко відомих в Україні проектів, що належать до видавничого крила UMH Group, серед яких, зокрема: журнал суспільно-політичний журнал "Кореспондент" (виходить з 2002 року), щотижневий розважальний журнал "Теленеделя" (заснований в 1994 році), газета "Аргументи і факти", журнали "За рулем" і "Футбол" та інші.

Варто відзначити, що на офіційному сайті медіа-холдингу поки що немає ніякої інформації про закриття друкованих видань. У розмові з журналістам порталу "Коментарі", секретар UMH Group не стала коментувати цю інформацію, пославшись на відсутність належної компетенції.

Нагадаємо, бізнесмен Сергій Курченко, який зараз перебуває в Росії, придбав "УМХ" у 2013 році за 246,1 млн дол. у Бориса Ложкіна. За версією ГПУ, ці гроші були отримані злочинним шляхом. При цьому частину суми було заплачено практично відразу, а частина в розмірі 160 млн дол. оформили кредит в "Укрексімбанку".

23 вересня 2019 року стало відомо, що Печерський райсуд Києва задовольнив вимогу ГПУ і віддав UMH Group в управління агентства АРМА майно і права, що належали Сергію Курченку. Раніше в рамках кримінального провадження на "УМХ" було накладено арешт.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!