Головна Новини Суспільство події Зміни в роботі ТРЦ Dream Town під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зміни в роботі ТРЦ Dream Town під час карантину

16 березня Київська міська державна адміністрація повідомила про посилення обмежувальних заходів, пов’язаних з упередженням розповсюдження коронавірусу. Серед обмежень — тимчасове припинення роботи торговельних центрів

17 березня 2020, 17:54 comments6073
Поділіться публікацією:
Зміни в роботі ТРЦ Dream Town під час карантину

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації, ТРЦ Dream Town закриває більшість магазинів, у звичному режимі продовжать роботу лише аптеки і супермаркети "Сільпо".

"Розпорядження КМДА починає діяти 17 березня з 00:00. Але закрити такий великий об’єкт, як ТРЦ Dream Town — справа не п’яти хвилин. Необхідно опломбувати усі магазини, щоб забезпечити збереження товарів і майна. Тому ми вирішили розпочати процес закриття магазинів 16 березня, з 13:00. Першими закриваються невеличкі крамнички, які можуть це зробити найшвидше", — розповів керуючий директор ТРЦ Dream Town Роман Ємець.

Наразі невідомо, як довго триватиме карантин. "Попередньо ми закриваємось до 3 квітня, саме ця дата була вказана у попередньому розпорядженні міської влади про карантин. Але будемо слідкувати за ситуацією і наступними рекомендаціями КМДА", — додав Ємець. 

У першій частині ТРЦ Dream Town (Оболонський проспект, 1Б) працює лише супермаркет "Сільпо". Вхід до нього — з боку метро "Мінська".

У другій частині Dream Town (Оболонський проспект, 21) працює: супермаркет "Сільпо", магазин "Сирне королівство" та аптека "Біла ромашка". Вхід — з боку метро "Героїв Дніпра".

_LYp9sKPLzHFXeHC3-bNSDMx0.jpg

Команда Dream Town закликає усіх не панікувати, регулярно мити руки та дотримуватись базових правил гігієни. А у разі поганого самопочуття — одразу звертатися до лікаря.

Усім міцного здоров’я та гарного дня!


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!