Головна Новини Суспільство події Експерт розповів, чиї медіа-активи використовував Суркіс в боротьбі з УАФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, чиї медіа-активи використовував Суркіс в боротьбі з УАФ

Політичний експерт Денис Горохівський проаналізував новину про обшуки в Будинку футболу

22 березня 2020, 19:55 comments2889
Поділіться публікацією:
Експерт розповів, чиї медіа-активи використовував Суркіс в боротьбі з УАФ

Експрезидент ФФУ і народний депутат Григорій Суркіс використовував медіа-активи Віктора Медведчука для легалізації вкидання проти Будинку футболу. До такого висновку прийшов політичний експерт Денис Гороховський, провівши власний аналіз першоджерела інформації та швидкості її поширення. 

Як написав експерт на своїй сторінці в Facebook, вчора в ЗМІ з'явилася новина про те, що в Будинку футболу нібито пройшли обшуки ГФС в рамках розслідування розкрадання коштів керівництвом Асоціації. Першоджерелом цієї інформації стала Facebook-спільнота "Політичні війни", що порівняно не користується популярністю у користувачів соцмережі.

"Кожна третя новина в цьому співтоваристві присвячена нардепу від ОПЗЖ і куму російського президента — Віктору Медведчуку. Більш того, саме з цієї групи сюжети про нього запускаються на масовану рекламу. Проплачені пости набирають по 4-6 тисячі лайків, в той час, як новини, що не рекламуються — не більше 2-4 реакцій. Далі, після публікації так званого "інсайду" про обшуки на сторінці фейсбук-групи Медведчука, він практично блискавично перекочував на сайти телеканалів: "Зік", "NewOne" і "112". Різниця між виходом новин на цих ресурсах становить 6 хвилин. Чисте вкидання. Кому належать "Зік", NewOne" і "112 канал" ви ж пам'ятаєте?", — написав Денис Гороховський.

За словами експерта, всі вище перераховані медіа активи Медведчука на системній основі займаються легалізацією потрібних "інформаційних вкидань". В даному конкретному випадку їх бенефіціаром є ніхто інший, як нардеп від ОПЗЖ Григорій Суркіс, впевнений Гороховський та наводить аргументи.

"Підтвердити це нескладно. Сайти, підконтрольні "Динамо", їх телеграм, а також у минулому журналіст Костянтин Андріюк (звільнений за намагання пропхати на каналі сюжет в інтересах Суркіса) моментально спрацювали "вентиляторами" в розносі "інсайду" ФБ-групи Медведчука. Вважаю, що наступним висловиться по цій темі ще один член ОПЗЖ Григорій Мамка, який явно танцює під дудочку екс-керівника Будинку футболу. Я не знаю чи були обшуки. Але навіть якщо і були, то після такого розкладу історія їх проведення викликає масу питань", — вважає блогер.

Горохівський додав, що подібні медіа-атаки виглядають незграбно і "приховують" своїх замовників.

"Може Суркісу здається, що стороннім спостерігачем вся це не видно? Якщо так, то він міцно помиляється. У спробах повернути собі футбольне крісло, він диким слоном потоптався на тонкій грані красивої політичної гри. Нічого особистого. Просто спостереження. Поки є час — на новини дивишся інакше. Не побіжно по заголовках, як звикли, а починаєш бачити їх наскрізь. Іноді незграбність жахає", — резюмував Денис Гороховський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!