Головна Новини Суспільство події У Києві скасували громадський транспорт, а в ЄС "перенесли" Україну: ТОП подій понеділка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві скасували громадський транспорт, а в ЄС "перенесли" Україну: ТОП подій понеділка

З 23 березня у Києві посилили карантин і скасували громадський транспорт, а глави МЗС Євросоюзу зберуться на онлайн-засіданні через коронавірус

23 березня 2020, 06:30 comments3753
Поділіться публікацією:
У Києві скасували громадський транспорт, а в ЄС "перенесли" Україну: ТОП подій понеділка

Табу на громадський транспорт. З цього дня більшість жителів Києва не зможуть скористатися громадським транспортом. У зв'язку з ризиком інфікування коронавірусом в столиці посилили карантин. Втім, громадський транспорт продовжить курсувати: за спецперепустками водії будуть перевозити медпрацівників, рятувальників, правоохоронців, працівників сфери ЖКГ, а також продавців і співробітників стратегічних підприємств.

Засідання в новому форматі.
Сьогодні в 11:00 в форматі відеоконференції на засіданні Ради Євросоюзу зберуться глави МЗС європейських держав. Міністри будуть говорити про наслідки коронавірусу 2019-nCoV в ключі репатріації громадян ЄС, які зараз перебувають за кордоном і не можуть повернутися додому. Крім того, дипломати обговорять питання Лівії та Сирії, а от українського питання (представник ЄС Жозеп Боррель планував відвідати лінію розмежування на Донбасі) в порядку денному немає: через пандемію його перенесли на квітень.

Термінова справа MH17.
Незважаючи не всеєвропейський карантин, суд по справі MH17 в Нідерландах сьогодні, 23 березня, відбудеться, проте за участю одного прокурора замість трьох. Цей процес визнали терміновою справою, обмеживши кількість учасників. Нагадаємо, літак MH17 "Амстердам — Куала-Лумпур" збила російська ракета в районі Донецької області. В результаті трагедії в 2014 році загинуло 298 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!