Головна Новини Суспільство події Введення надзвичайного стану в Україні і масова евакуація з Європи: яким буде вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Введення надзвичайного стану в Україні і масова евакуація з Європи: яким буде вівторок

Сьогодні у Верховній Раді будуть голосувати за введення надзвичайного стану в Україні, щоб не допустити пандемію коронавірусу

24 березня 2020, 06:30 comments3756
Поділіться публікацією:
Введення надзвичайного стану в Україні і масова евакуація з Європи: яким буде вівторок

Чи введуть НС? Сьогодні нардепи зберуться в рамках позачергового засідання Верховної Ради. Передбачається, що обранці народу будуть голосувати за введення надзвичайного стану в Україні, щоб не допустити пандемію в нашій країні. Якщо надзвичайний стан схвалять, у всіх містах закриються ринки, ТРЦ, театри, кіно і музеї. Крім того, стане весь громадський транспорт, а лікарні почнуть працювати в посиленому режимі.
Екстрена евакуація. Додому продовжують повертатися українці, яких евакуює МЗС в умовах карантину. Сьогодні з Відня у Києві приземлиться евакуаційний рейс з сотнями співгромадян, які вирішили покинути Австрію. Відомо, що на евакуацію чекає ще близько 27 тисяч українців.
Свята. Сьогодні у всьому світі відзначають День боротьби з туберкульозом, а також Міжнародний день права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини і гідності жертв. Іменинники 24 березня — Василь, Георгій, Юхим та Іван.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!