Головна Новини Суспільство події Остання масова евакуація тисяч українців і кордон на замок: якою буде п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Остання масова евакуація тисяч українців і кордон на замок: якою буде п'ятниця

До кінця сьогоднішнього дня у зв'язку з поширенням коронавірусу Україна повністю припинить перевезення через кордон, але прийме пасажирів з Казахстану, Польщі, Ізраїлю, Австрії, Литви, Катару, Франції та Німеччини

27 березня 2020, 06:00 comments3893
Поділіться публікацією:
Остання масова евакуація тисяч українців і кордон на замок: якою буде п'ятниця

Табу на пасажирський рух. До кінця сьогоднішнього дня, 27 березня, у зв'язку з поширенням коронавірусу Україна повністю припинить пасажирські перевезення через кордон. У Кабміні наголошують на тому, що зупиняється весь пасажирський рух через кордон України у обидві сторони, і доручили копам відпрацювати це рішення в терміновому порядку. Вже завтра кордон України буде під замком та охороною.

Фінал масової евакуації. Сьогодні відбудеться остання евакуація українців з-за кордону. Сьогодні прибудуть тисячі наших співгромадян з Казахстану, Польщі, Ізраїлю, Австрії, Литви, Катару, Франції та Німеччини. Перельоти здійснюють авіакомпанії "МАУ" і SkyUp. Усі прибулі прибудуть в карантинний термінал і пройдуть експрес-тести на коронавірус.

Свята. Сьогодні у всьому світі відзначають День театру. А згідно з народним календарем, 27 березня — це Венедиктов день, коли прийнято доглядати за домашніми тваринами і приводити в порядок двір. Іменинники сьогодні — Михайло й Ростислав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!