Головна Новини Суспільство події Перекрий бюджету України та закриття кордонів Росії не для всіх: яким буде понеділок
commentss НОВИНИ Всі новини

Перекрий бюджету України та закриття кордонів Росії не для всіх: яким буде понеділок

Сьогодні, 30 березня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради через коронавірус, а Росія заявила про так зване закриття кордонів

30 березня 2020, 06:00 comments2870
Поділіться публікацією:
Перекрий бюджету України та закриття кордонів Росії не для всіх: яким буде понеділок

Зміни в бюджеті. Сьогодні, 30 березня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради. Як пообіцяв президент України Володимир Зеленський, парламентарії знову будуть приймати законопроекти, що стосуються боротьби з коронавірусом в Україні. Так, сьогодні нардепи узгодять зміни в бюджеті. За словами Зеленського, вони працюють над тим, щоб в нинішніх умовах не стала економіка, а також не постраждали фінансово медики та вчителі.

РФ "на замку". Сьогодні Росія закриває кордон у зв'язку з діагнозом "коронавірус" у понад тисячі своїх жителів. Втім, обмеження стосуватиметься не всіх: дипломати, далекобійники, екіпажі річкових суден, бригади міжнародного залізничного сполучення під заборону не потрапляють. Крім того, не буде табу на в'їзд для жителів тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей України, у яких є російський паспорт.

Свята. 30 березня в США святкують Національний день лікаря. А ті, хто відзначає слов'янські свята, оспівують матінку-природу, яка "прокидається" сьогодні після довгої зими в день ладодення. Іменинники цього дня — Олександр, Олексій, Віктор, Гаврило, Макар і Павло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!