Головна Новини Суспільство події Пальчевського викрили на розміщенні "чорнухи" в ЗМІ – політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Пальчевського викрили на розміщенні "чорнухи" в ЗМІ – політолог

Політолог Олексій Голобуцький звинуватив засновника клініки «Євролаб» Андрія Пальчевського в замовних публікаціях

31 березня 2020, 17:55 comments3882
Поділіться публікацією:
Пальчевського викрили на розміщенні "чорнухи" в ЗМІ – політолог

Засновник клініки "Євролаб" Андрій Пальчевський розміщує замовні публікації в пресі, заявив політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.


Напередодні він попередив про те, що багатьом ЗМІ запропонували опублікувати текст, в якому Пальчевський назван "одним з лідерів громадської думки" і "тележурналістом" та звинувачує якусь медичну мафію, яка намагається закрити "Євролаб".

Заява Голобуцького підтвердилося, і новина з практично ідентичним текстом розійшлася по ряду сайтів. Політолог навів повний список ЗМІ, які взяли текст.

"Ну, як говориться, справа Пальчевського та його святого "Євролабу" шириться і росте: матеріал на тему поганих всіх і оббреханого "Євролабу" вчора розмістили ще кілька сайтів. Всі матеріали починаються однаково "один з лідерів громадського думки...". Єдині, хто трохи змінив формулювання, "Українські новини". Всі інші "не заморочувалися". Як текст їм прислали, так вони його і штампанули", — написав політолог.

Тоді як інші ЗМІ повідомили, що клініка "Євролаб" проводила тести для заможних клієнтів, які повернулися з Європи. Незважаючи на те, що у деяких з них була підозра на коронавірус, керівництво клініки нібито не повідомило про це компетентні органи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!