Головна Новини Суспільство події Вірус страшніший за радіацію: українці рятувалися від коронавірусу в Чорнобильській зоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірус страшніший за радіацію: українці рятувалися від коронавірусу в Чорнобильській зоні

Українців, які, рятуючись від коронавірусу, побажали самоізолюватись в Чорнобилі, затримали прикордонники.

2 квітня 2020, 14:52 comments3679
Поділіться публікацією:
Вірус страшніший за радіацію: українці рятувалися від коронавірусу в Чорнобильській зоні

Прикордонники затримали двох українців, які вирішили рятуватися від коронавірусу досить екстремальним способом. На самоізоляцію вони пішли в Чорнобильську зону. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

На двох чоловіків, які прямували вглиб зони відчуження, натрапили ввечері правоохоронці і прикордонники, які патрулювали територію. Виявилося, що це жителі Київської області. Жоден з них не мав офіційного дозволу на перебування в Чорнобильській зоні, туди обидва проникли нелегально. Більш того, документів що посвідчують особу вони також з собою не взяли.

Пізніше чоловіки пояснили, що хотіли в Чорнобилі погуляти і відпочити. До всього побажали там самоізолюватись. Мабуть, коронавірус лякає їх набагато більше, ніж радіація. На територію зони відчуження вони проникли пішки, а через огорожу просто перелізли.

Однак, відпочити у чоловіків не вийшло. До того ж спроба такої незвичайної ізоляції може обернутися для них немаленьким штрафом. Винні вони чи ні вирішуватиме суд.

Нагадаємо, що для відвідувачів Чорнобильську зони закрили через загрозу поширення коронавируса. Туди не пускають ні туристичні групи, ні окремих відвідувачів. Потрапити на територію може тільки обслуговуючий персонал ЧАЕС.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві зафіксували першу смерть від коронавірусу.

Фото: Державна прикордонна служба України



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!