Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, коли в Україні послаблять карантин і як це відбуватиметься
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, коли в Україні послаблять карантин і як це відбуватиметься

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль перелічив етапи, за якими Україна планує послаблювати карантин

3 квітня 2020, 13:01 comments5225
Поділіться публікацією:
Шмигаль розповів, коли в Україні послаблять карантин і як це відбуватиметься

Наприкінці квітня карантинні обмеження через коронавірус в Україні можуть бути послаблені. Про це заявив глава уряду Денис Шмигаль у своєму відеозверненні у Telegram.

"За нашими розрахунками за три тижні ті, хто вже зараз є хворими на COVID-19, мають одужати, а введені обмеження мають завадити хворобі поширюватися далі. За нашим планом, якщо буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності, то в кінці квітня ми зможемо розпочати поступове послаблення карантинних заходів", — запевнив глава Кабміну.

Так, процес послаблення обмежень відбуватиметься у кілька етапів. Спочатку на роботу підуть люди працездатного віку. Паралельно з цим буде частково відновлюватися рух громадського транспорту. Як зауважив Шмигаль, це дозволить вже з початку травня почати рестарт економіки. Однак інші карантинні заходи зберігатимуться, приміром, обмеження на прогулянки, "масочний режим і онлайн-режим в учбових закладах.

Раніше "Коментарі" написали, що Україна посилює карантинні обмеження, про які розповів Шмигаль у відеозвернення. Зокрема він закликав українців утриматися від прогулянок на 3-4 тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!