Головна Новини Суспільство події У кожній області встановлять КПП і перевірятимуть температуру при в’їзді-виїзді – постанова Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

У кожній області встановлять КПП і перевірятимуть температуру при в’їзді-виїзді – постанова Кабміну

В Україні посилюються обмеження через карантин, низку змін Кабмін передбачив для усіх областей країни

3 квітня 2020, 18:08 comments3158
Поділіться публікацією:
У кожній області встановлять КПП і перевірятимуть температуру при в’їзді-виїзді – постанова Кабміну

Український уряд вирішив посилити карантинні заходи через коронавірусну пандемію в країні, зокрема у кожній області посилять контроль при перетині меж регіону. Про нові правила карантину йдеться в постанові Кабміну № 255 від 2 квітня, яка була сьогодні опублікована на офіційному сайті уряду.

Згідно із документом, обласні та Київська міська державні адміністрації мають встановити особливий режим на в’їздах і виїздах на/з території областей для громадян і транспортних засобів. Зокрема проводити моніторинг стану здоров’я подорожуючих за допомоги перевірки температури. В разі погіршення епідемічної ситуації планують обмежити переміщення між областями.

До того ж, на в’їзді-виїзді у кожній області будуть створені контрольно-пропускні пункти. До роботи на них залучать військовослужбовців, працівників, матеріально-технічні засоби та транспорт Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ.

Крім того, у кожному регіоні мають облаштувати спеціалізовані заклади для організації обсервації (ізоляції), харчування та транспортування до них осіб. Також регіональне керівництво зобов'язали організувати дезінфекцію у жилих, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах. Згідно із постановою, для людей похилого віку, осіб з інвалідністю, та громадян, які перебувають на самоізоляції, буде організований належний соціальний супровід

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що Україна посилює карантинні обмеження: Шмигаль записав відеозвернення і розповів про нові обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!