Головна Новини Суспільство події В Україні різко зміниться погода: метеорологи зробили попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зміниться погода: метеорологи зробили попередження

За даними метеорологів, в Україні з 12 по 14 квітня погіршаться погодні умови

11 квітня 2020, 17:11 comments13244
Поділіться публікацією:
В Україні різко зміниться погода: метеорологи зробили попередження

В Україні у найближчі 3 дні погіршаться погодні умови, а саме, очікуються сильні заморозки. Про це попереджає ДСНС України з посиланням на Укргідрометеоцентр.

За даними Укргідрометеоцентру, вночі 11 квітня у західних та Житомирській областях, 12 квітня в західних, північних, центральних і східних областях будуть сильні заморозки (на поверхні ґрунту і в повітрі) до 0-5 градусів, що відповідає II рівню небезпеки – помаранчевому. А вночі 11-12 квітня у південних областях та на Закарпатті (11 квітня в північних і центральних областях) прогнозують заморозки на поверхні грунту 0-5 градусів, це I, жовтий, рівень небезпеки.

У свою чергу, про погіршення погодних умов повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За її словами, в Україну йде різке похолодання, сильний штормовий вітер і навіть сніг.

"Негода припадає як раз на передвеликодній тиждень. Тільки понеділок встоїть перед фронтами і арктичним холодом — 13-го квітня ще буде сонячно і тепло, хіба що в західних областях вже наблизиться атмосферний фронт з дощами. А з вівторка – почнеться", — написала синоптик.

За прогнозами Діденко, з 14-15-го вітер перейде на північно-західний, північний, увірветься похолодання, швидкість вітру збільшиться, очікуються дощі, що місцями переходять у мокрий сніг.

"У другій половині наступного тижня трохи потеплішає, проте не суттєво. І, взагалі, за попередніми прогнозами, весь тиждень перед Великоднем і на сам Великдень особливого тепла марно чекати", — повідомила Діденко.

Раніше "Коментарі" писали, що митрополит Єпіфаній записав відеозвернення напередодні святкування Вербної неділі і розповів, як відзначать свято в умовах карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!