Головна Новини Суспільство події Перший в Україні суд вдома і надії Зеленського на засідання Ради: яким буде понеділок
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший в Україні суд вдома і надії Зеленського на засідання Ради: яким буде понеділок

Сьогодні в Україні відбудеться позачергове пленарне засідання Верховної Ради, де нардепи розглянуть бюджет на 2020 рік і скасування закону про ринок землі, а в Дніпрі судді почнуть засідання у додатку Zoom

13 квітня 2020, 06:10 comments2664
Поділіться публікацією:
Перший в Україні суд вдома і надії Зеленського на засідання Ради: яким буде понеділок

Нардепи в зборі. Сьогодні відбудеться позачергове пленарне засідання Верховної Ради, де парламентарі розглянуть сім законопроектів. У порядку денному — закони "Про державний бюджет України на 2020 рік", "Про захист населення від інфекційних хвороб", 13 проектів постанов про скасування закону про ринок землі та інші питання. Президент Володимир Зеленський напередодні сказав про свої очікування від цього засідання. Глава держави сподівається, що депутати проголосують "за" пропозиції уряду і стануть на бік лікарів, пенсіонерів і всіх українців, які в період пандемії опинилися у важкому становищі.


Суд онлайн. Сьогодні вперше в Україні відбудеться суд на дому. У Дніпрі компанія "Трансформ Енерджі" звернулася до служителів Феміди з позовом до київської митниці і вимагає не відкладати справу, перейшовши в онлайн-режим у зв'язку з карантином. Таким чином судді почнуть заслуховувати сторони конфлікту в рамках відеоконференції в додатку Zoom. Однак тривалість засідання буде обмежена 40 хвилинами — за правилами програми.

Свята. Сьогодні у світі святкують день рок-н-ролу. У православних християн на 13 квітня випав початок страсного тижня, а у західних християн — Пасхальний понеділок. Іменинники цього дня — Ганна, Веніамін, Іван, Інокентій, Йосиф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!