Головна Новини Суспільство події Віктор Медведчук передасть нужденним 10 тисяч продуктових наборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук передасть нужденним 10 тисяч продуктових наборів

До Великодня за власні кошти голови Політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко були закуплені і роздані по всій країні 10 тисяч продуктових наборів

15 квітня 2020, 17:00 comments3265
Поділіться публікацією:
Віктор Медведчук передасть нужденним 10 тисяч продуктових наборів

Десятки тисяч українців, завдяки цій допомозі, зможуть накрити повноцінний великодній стіл. Продовольчі набори адресовані літнім і самотнім українцям, людям з інвалідністю Києва, Київської, Закарпатської, Донецької, Луганської, Херсонської, Миколаївської, Полтавської, Черкаської та інших областей.

"Зараз йде Страсний тиждень, коли православні згадують останні дні життя Христа. На цьому тижні добрі справи особливо цінні – вони перемагають зло і роблять нас кращими. Ми ніколи не будемо колишніми, це час зробить нас іншими, а ось якими – кожен вирішує сам. Наша сім'я обирає добро", – розповіла Оксана Марченко.

Адресну допомогу від Медведчука і Марченко вже почали розносити по квартирах потребують активісти молодіжної організації партії ОПЗЖ.

Заявки були зібрані через кол-центр Благодійного фонду Оксани Марченко. Через велику кількоість людей, які потребують допомоги, в її розвезенні брали участь волонтери з молодіжної організації партії.

"На сьогоднішній день ми говоримо тільки про продукти харчування. Дзвінків величезна кількість. За 4 дні ми прийняли більше 3 тисяч дзвінків. Прохання різні, починаючи від туалетного паперу, закінчуючи дорогими медпрепаратами", – повідомив співробітник Благодійного фонду Оксани Марченко Олексій Басманов.

Благодійники допомагають, в першу чергу, самотнім пенсіонерам і людям з інвалідністю, для кожного з них підготовлена необхідна провізія.

"Товари першої необхідності: соняшникова олія, макаронні вироби, згущене молоко для солодкого життя, гречка, цукор, горошок, сіль, рис, чай, тушонка. Тобто те, завдяки чому люди хоча б два тижні можуть дозволити собі нікуди не виходити", – уточнила член партії ОПЗЖ Дар'я Ларіна.

До кожного продуктового набору додано листівка з правилами, як вести себе на карантині. Рекомендації Моз перевели на російську мову, повідомляють у прес-службі ОПЗЖ.

Разом з продуктами потребують отримали захисні маски для зниження ризику зараження коронавірусом, у разі якщо їм доведеться вийти з дому.

"Абсолютно переконаний, що люди, у яких в житті все непогано, є по дві руки, дві ноги, зобов'язані допомагати нужденним. Навертаються сльози, коли слухаєш історії життів наших старих. Приміром, жінка самотня, ходити не може, родичів немає, як їй жити? У неї були запаси, але зараз закінчилися. Гроші теж закінчилися. А якщо б ми не доставили продуктовий набір? В такий час, я вважаю, що всі ми повинні об'єднуватися і допомагати. Хтось возить медиків, хтось купує маски, продукти, хтось це все доставляє. У кого які є можливості", – вважає керівник молодіжного крила партії "Опозиційна платформа – За життя" Артем Марчевського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!