Головна Новини Суспільство події Зеленський "замовив" Раду, а Кличко посилив карантин: яким буде четвер
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський "замовив" Раду, а Кличко посилив карантин: яким буде четвер

Сьогодні відбудеться позачергове пленарне засідання парламенту, а у зв'язку з наближенням Великодня на в'їздах у Київ вводять обов'язкову термометрію пасажирів

16 квітня 2020, 06:30 comments2385
Поділіться публікацією:
Зеленський "замовив" Раду, а Кличко посилив карантин: яким буде четвер

Позачергове засідання Ради. Сьогодні о 13:00 відбудеться позачергове пленарне засідання парламенту. Відзначається, що його скликають у зв'язку з вимогою президента України. Цього разу нардепи розглянуть проект закону України про ратифікацію Угоди про грант Фонду Е5Р (Проект "Вища освіта України") між Україною та Європейським інвестиційним банком (№0034), проект закону України про внесення змін до регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури (№1043). Також будуть голосувати за проект закону України про внесення змін до закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (№2653) та інші закони.


Посилення карантину. В столиці у зв'язку з наближенням Великодня з сьогоднішнього дня за розпорядженням мера Віталія Кличка підсилюють карантин. Зокрема, на в'їздах у столицю вводять обов'язкову термометрію пасажирів. Це стосується автобусів, вантажо-пасажирського і легкового транспорту, що перевозить більше трьох пасажирів (включаючи водія).


Свята. Сьогодні у світі відзначають День голосу, а православні вмиваються водою зі сріблом і наводять порядки вдома в Чистий четвер Страсного тижня. Іменинник 16 квітня — Микита.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!