Головна Новини Суспільство події Нові правила карантину в Україні та воля для в'язнів Донбасу: якою буде середа
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові правила карантину в Україні та воля для в'язнів Донбасу: якою буде середа

Сьогодні відбудеться чергове засідання Тристоронньої контактної групи по Донбасу, а на засіданні уряду піднімуть питання продовження карантину в Україні

22 квітня 2020, 06:30 comments3307
Поділіться публікацією:
Нові правила карантину в Україні та воля для в'язнів Донбасу: якою буде середа

Нові терміни карантину. На сьогоднішньому засіданні уряду піднімуть питання продовження карантину в Україні. Найімовірніше, вимушені обмеження продовжать до 12 травня. Чиновники пропонують продовжити карантин, проте з деякими послабленнями. Приміром, вже завтра українцям можуть дозволити гуляти в парках. Такі заходи пов'язані з тим, що Україна ще не пройшла пік спалаху коронавірусу всередині країни, який може випасти на початок травня.


Обмін полоненими. Сьогодні відбудеться чергове засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції. За даними представника України в політичній підгрупі ТКГ Олексія Резнікова, вони обговорять новий список обміну, а також нові ділянки розведення військ, припинення вогню і питання водопостачання тимчасово окупованих територій України.

Свята. 22 квітня — Міжнародний день Матері-Землі, а також Міжнародний день секретаря. Іменинники сьогодні — Вадим, Гаврило і Марфа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!