Головна Новини Суспільство події Добро на шопінг, весілля та експрес-перевезення на острови: у Європі пом'якшують карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Добро на шопінг, весілля та експрес-перевезення на острови: у Європі пом'якшують карантин

Сьогодні відбудеться засідання фінансового комітету Верховної Ради, на якому можуть бути присутніми представники МВФ, а Національний банк України розповів про офіційний курс долара на 27 квітня

27 квітня 2020, 06:30 comments2584
Поділіться публікацією:
Добро на шопінг, весілля та експрес-перевезення на острови: у Європі пом'якшують карантин

Вихід з карантину. Деякі європейські країни починають пом'якшувати карантинні обмеження, незважаючи на все ще вируючий коронавірус. Так, з сьогоднішнього дня в Іспанії, яка досі є одним з епіцентрів пандемії, послаблять карантин для дітей. З сьогоднішнього дня їм дозволені прогулянки на свіжому повітрі в супроводі дорослих. Тим часом у Молдові з 27 квітня відновлять реєстрацію автомобілів, шлюбів та видачу свідоцтв про народження. А в Хорватії стартує перша фаза виходу з карантину. В країні відкриють двері всі магазини (за винятком торговельних центрів), починає курсувати громадський транспорт, експрес-лінії для перевезення на острови. Крім того, відкриють бібліотеки, галереї та музеї.


"Антиколомойський" закон. Сьогодні відбудеться засідання фінансового комітету Верховної Ради, на якому можуть бути присутніми представники МВФ. Так, на попередньому зібранні нардепи розглянули 94% правок до "антиколомойського" закону, після чого голова комітету Данило Гетьманцев підписав лист до Міжнародного валютного фонду із запрошенням приєднатися до обговорення законопроекту про банки 27 квітня.


Курс долара. Національний банк України встановив офіційний курс на сьогоднішній день на рівні 27,14 гривень за долар. Це на 13 копійок більше, якщо порівнювати з попереднім банківським днем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!