Головна Новини Суспільство події Позачергове засідання Ради за вимогою нардепів і справа Януковича "онлайн": яким буде четвер
commentss НОВИНИ Всі новини

Позачергове засідання Ради за вимогою нардепів і справа Януковича "онлайн": яким буде четвер

Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання Верховної Ради, а в Печерському райсуді Києва відбудеться засідання у справі екс-президента Віктора Януковича

30 квітня 2020, 06:30 comments2991
Поділіться публікацією:
Позачергове засідання Ради за вимогою нардепів і справа Януковича "онлайн": яким буде четвер

Парламент. Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання на 13:30 30 квітня на вимогу 159 народних депутатів. До порядку денного включено 17 питань, згідно з оприлюдненим документом на сайті парламенту. Так, нардепи сьогодні розглянуть 6 законопроектів про ратифікацію і 3 – про приєднання України до різних операцій. Також до порядку денного внесено проект постанови №3068 про звернення ВР до парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій на тему засудження тривалої збройної агресії Росії проти України, незаконної анексії Криму та міста Севастополь та окупації окремих районів Донецької та Луганської областей, політичних репресій проти українців та звільнення політичних в'язнів. Крім того, буде розглядатися законопроект №3329, який стосується змін в Податковому кодексі України щодо звільнення від оподаткування доходів медпрацівників, які борються з епідемією COVID-19.

Справа Януковича. У Печерському райсуді Києва відбудеться чергове засідання по справі екс-президента Віктора Януковича, щоб заочно обрати йому запобіжний захід. Раніше захист Януковича не з'явився до суду, направивши клопотання про відкладення засідання у зв'язку з карантином. Обвинувачі запевняють: це категорія справ, яка розглядається невідкладно, тому прокуратура подала клопотання про онлайн-трансляцію засідання, яке відбудеться сьогодні об 11:00. Нагадаємо, за державну зраду Януковичу загрожує довічне ув'язнення.

Курс гривні. Національний банк України на 30 квітня 2020 року встановив офіційний курс на рівні 26,97 гривень за долар, що на 7 копійок нижче в порівнянні з попереднім банківським днем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!