Активісти молодіжного крила "ОПЗЖ" привітали ветеранів Другої світової війни

Представники молодіжного крила "ОПЗЖ" передали ветеранам війни вітання від Віктора Медведчука і Оксани Марченко

До свята Перемоги у Другій світовій війні родина Віктора Медведчука і Оксани Марченко вирішила привітати всіх учасників бойових дій і ветеранів ВМВ, яких сьогодні налічується понад 13 тисяч людей в усіх областях України.

Сім'я меценатів за особисті кошти закупила 200 тонн продуктів для 20 тисяч продуктових наборів, які будуть роздані у всіх областях України. Отримають їх не тільки ветерани, а й гостро потребують люди, інваліди та пенсіонери.

Напередодні свята Оксана Марченко звернулася до українців з такими словами:

"Люди, які не пам'ятають минулого - не мають майбутнього. Історія не знає умовного способу, тому день Перемоги над фашизмом, 9 Травня - назавжди червона дата календаря для народів, які хочуть для себе кращого майбутнього. Можливо це збіг, але відмовившись від святкування 9 Травня, Україна стрімко почала котитися в економічну та гуманітарну прірву", - заявила Оксана Марченко.

Логістику взяли на себе активісти молодіжного крила "Опозиційної платформи – За життя". Молоді люди вже доставили першу партію продуктових наборів. У найближчі дні продукти отримають українці в різних областях.

"Всі наші хлопці пам'ятають і шанують подвиг справжніх героїв, героїв Великої Вітчизняної Війни. Ветеранів залишилося не так багато, а державі до них немає справи. Більш того, вже протягом шести років, український уряд намагається переконати нас, що вони не герої, а війна була не Вітчизняна. Але ми не так виховані, не так виховаємо наших дітей. Ми не забудемо ціну Великої Перемоги і не забудемо подвиг людей, які за нас билися. Сьогодні ми щасливі приймати участь допомоги цим людям від Віктора Медведчука і Оксани Марченко", - зазначив Артем Марчевський, керівник молодіжного крила "Опозиційної платформи – За життя".