Головна Новини Суспільство події Активісти молодіжного крила "ОПЗЖ" привітали ветеранів Другої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Активісти молодіжного крила "ОПЗЖ" привітали ветеранів Другої світової війни

Представники молодіжного крила "ОПЗЖ" передали ветеранам війни вітання від Віктора Медведчука і Оксани Марченко

6 травня 2020, 13:02 comments2032
Поділіться публікацією:
Активісти молодіжного крила "ОПЗЖ" привітали ветеранів Другої світової війни

До свята Перемоги у Другій світовій війні родина Віктора Медведчука і Оксани Марченко вирішила привітати всіх учасників бойових дій і ветеранів ВМВ, яких сьогодні налічується понад 13 тисяч людей в усіх областях України.

Сім'я меценатів за особисті кошти закупила 200 тонн продуктів для 20 тисяч продуктових наборів, які будуть роздані у всіх областях України. Отримають їх не тільки ветерани, а й гостро потребують люди, інваліди та пенсіонери.

Напередодні свята Оксана Марченко звернулася до українців з такими словами:

"Люди, які не пам'ятають минулого — не мають майбутнього. Історія не знає умовного способу, тому день Перемоги над фашизмом, 9 Травня — назавжди червона дата календаря для народів, які хочуть для себе кращого майбутнього. Можливо це збіг, але відмовившись від святкування 9 Травня, Україна стрімко почала котитися в економічну та гуманітарну прірву", — заявила Оксана Марченко.

Логістику взяли на себе активісти молодіжного крила "Опозиційної платформи – За життя". Молоді люди вже доставили першу партію продуктових наборів. У найближчі дні продукти отримають українці в різних областях. 

"Всі наші хлопці пам'ятають і шанують подвиг справжніх героїв, героїв Великої Вітчизняної Війни. Ветеранів залишилося не так багато, а державі до них немає справи. Більш того, вже протягом шести років, український уряд намагається переконати нас, що вони не герої, а війна була не Вітчизняна. Але ми не так виховані, не так виховаємо наших дітей. Ми не забудемо ціну Великої Перемоги і не забудемо подвиг людей, які за нас билися. Сьогодні ми щасливі приймати участь допомоги цим людям від Віктора Медведчука і Оксани Марченко", — зазначив Артем Марчевський, керівник молодіжного крила "Опозиційної платформи – За життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!