Головна Новини Суспільство події Регіональна футбольна асоціація спростувала інформацію Кочетова про гроші УЄФА на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Регіональна футбольна асоціація спростувала інформацію Кочетова про гроші УЄФА на боротьбу з коронавірусом

Асоціація футболу Тернопільскої області заявила, что Ігор Кочетов не брав участі в обговоренні розподілу фінансування УЄФА

6 травня 2020, 18:05 comments2007
Поділіться публікацією:
Регіональна футбольна асоціація спростувала інформацію Кочетова про гроші УЄФА на боротьбу з коронавірусом

В асоціації футболу Тернопільської області внесли ясність у питання фінансування, яке Україна отримує від УЄФА за програмою HatTrick, а також дали пояснення стосовно можливості витрачати ці кошти на боротьбу с пандемією коронавірусу. Про це йдеться на сайті АФТ. 

Як розповіли в асоціації, питання фінансування УЄФА піднімалося під час наради президента Української Асоціації футболу Андрія Павелка з керівниками регіональних футбольних асоціацій. І додали, що УЄФА прийняв рішення надати національним асоціаціям більшу гнучкість у використанні фінансування, передбаченого програмою HatTrick. 

Мета такого рішення – допомогти країнам-учасникам нівелювати негативні наслідки пандемії коронавірусу.

"Мова про планове фінансування УАФ (в межах запланованого щорічного обсягу), яке, як і раніше, очікується наприкінці поточного — на початку наступного року. Про збільшення фінансування або ж про прискорення графіку отримання коштів не йдеться", — підкресли в асоціації.

Разом з тим, Ігор Кочетов, який робить заяви з цього приводу, участі в обговоренні питання не брав. І, як наслідок, розповсюдив хибні висновки, наголошують в асоціації.

"У ЗМІ він поширив неправду про нібито борги УЄФА перед Україною та навіть написав з цього приводу листа до УЄФА", — заявили в АФТ, додаючи, що вчинок Кочетова ставить під сумнів його професійні якості і може дискредитувати Україну в очах міжнародної футбольної спільноти.

"Вважаємо таку ситуацію неприпустимою і просимо медіа висвітлювати лише об’єктивні факти від першоджерела", — закликали в асоціації.

Нагадаємо, Ігор Кочетов був виключений із Української асоціації футболу у 2018 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!