Головна Новини Суспільство події Усик і Ломаченко потрапили в базу «Миротворця» після скандальних висловлювань у російському фільмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик і Ломаченко потрапили в базу «Миротворця» після скандальних висловлювань у російському фільмі

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко в російському фільмі заявили про єдність росіян і українців, а потім потрапили в базу «Миротворця»

7 травня 2020, 13:50 comments3348
Поділіться публікацією:
Усик і Ломаченко потрапили в базу «Миротворця» після скандальних висловлювань у російському фільмі

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко засвітилися в російському фільмі, а після цього спортсмени потрапили в базу сайту "Миротворець", який досліджує ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

На сайті "Миротворець" щодо боксерів висунуто, зокрема, "заперечення російської агресії", "участь в антиукраїнських пропагандистських заходах", "маніпуляція суспільно важливою інформацією".

Зазначимо, що фільм "Здрастуй, брате! Христос воскрес", в якому знялися боксери, є документальним. Як пише ВВС, спортсмени заявили у фільмі, що росіяни і українці — "один народ". Крім того, українські боксери разом з представниками російського спорту розмірковують у кінострічці про "віру, дружбу, братів у Христі", які в "нелегкий час для канонічної православної церкви України" залишаються відданими Богу, вірі та Отчизні.

Раніше "Коментарі" писали, що боксер Усик заявив, що йому Зеленського не шкода.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!