Головна Новини Суспільство події Запам'ятався тільки причетністю до наркотиків, – одеські ультрас розкритикували патріота Стерненка
commentss НОВИНИ Всі новини

Запам'ятався тільки причетністю до наркотиків, – одеські ультрас розкритикували патріота Стерненка

Одеські ультрас засудили заклик київських фанатів мобілізуватися для підтримки Стерненка

9 травня 2020, 18:00 comments2449
Поділіться публікацією:
Запам'ятався тільки причетністю до наркотиків, – одеські ультрас розкритикували патріота Стерненка

Одеські ультрас звернулися до футбольних фанатів України з проханням утриматися від участі в акціях на підтримку одеського активіста Сергія Стерненка. Таку позицію одеські фанати пояснили політичним підтекстом подібних акцій, а також заплямованою репутацією самого Стерненка, якого знають особисто. Про це повідомляється на офіційній сторінці футбольних фанатів Ultras Odessa (Ультрас Одеса) у Facebook.

picture

“На тлі заяв про підтримку і мобілізацію з боку київських фанатів, а також можливих провокацій, заявляємо, що категорично не підтримуємо і засуджуємо цю акцію. Цього персонажа, Стерненка, на чий захист закликають стати все наше фанатське співтовариство, в Одесі знають – він спробував стати правильним патріотом, але нічим, крім лицемірства і зв'язками з поширенням наркотиків, він більше не запам'ятався”, – сказано у повідомленні.

Представники фанатського руху в Одесі також звинуватили організаторів акцій на підтримку Стерненка у спробі використати футбольних прихильників для реалізації окремих політичних чи приватних інтересів.

“Люди, які закликають його підтримати, переслідують свої особисті інтереси, або страждають недоумством, але жодна з причин не дає їм право перетворювати всю фанатську культуру в махновщину. Закликаємо весь фанатський актив країни утриматися від будь-яких рухів у його бік, що в цей непростий час для нашої країни лише дискредитують нас в очах суспільства і України”, – зазначено у зверненні.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року на одеського активіста Сергія Стерненка напали двоє зловмисників. Під час зіткнення Стерненко, обороняючи себе, наніс смертельне поранення одному з нападників. Зараз у суді продовжується розгляд справи – Стерненку можуть інкримінувати можливе перевищення меж необхідної оборони або вбивство, що загрожує кримінальною відповідальністю. На захист одеського активіста виступили футбольні фанати Київщини і представники “Правого сектору”. Вони звернулися до активістів з вимогою мобілізуватися.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Венедиктова повідомила, коли будуть судити одеського активіста Стерненка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!